Scroll Top

Wat doet RenoPacif

Isoleren is prima, maar brengt onvermijdelijk problemen van oververhitting met zich mee. Warme zomers in een bijna luchtdichte, goed geïsoleerde woning zijn niet echt aangenaam. Vandaar dat RenoPacif zich ook gespecialiseerd heeft in zonwering van topkwaliteit: zonneschermen, screens, overkappingen.
Bekijk hier een paar voorbeelden van ons aanbod in zonwering.

Een klimaatvriendelijke woning is een must en een meerwaarde!
Goed voor uw energiefactuur, goed voor uw comfort, goed voor de meerwaarde van uw woning en, last but not least, goed voor het klimaat.

RenoPacif is weliswaar hét adres voor zonwering, maar kan in overleg ook andere bijhorende verbouwkarweien uitvoeren.

Meer dan 25 jaar ervaring

RenoPacif heeft meer dan 25 jaar ervaring in bouwen en verbouwen. Sinds een aantal jaar zijn we ons gaan toespitsen op zonwering. Daarin zijn we nu échte specialisten geworden. Het aantal geplaatste zonwering is indrukwekkend. In appartementen en huizen zorgen we voor meer comfort, met minimale last voor de opdrachtgever. Buiten maarook binnen. Wij volgen onze werven stipt op. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen en aangrenzende regio’s.

Onze visie en advies over uw toekomstig project?
Maak dan hier een volledig vrijblijvende afspraak.

NOVATIO

RenoPacif is ook dealer van Novatio, hét referentiemerk als het op onderhoud van aluminium aankomt. Voor elk probleem hebben wij een degelijke oplossing. Meer nog:  goed en regelmatig onderhoud met de producten van Novatio zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan.

Vraag hier meer informatie en kom uw producten ophalen in onze showroom.